Baadjou Extra

Baadjou Extra

Kwaliteitsfilms gecreëerd vanuit een samen ontwikkelde communicatielijn.

U wenst een film geheel in lijn met uw strategische doelen en keuzes. Dan helpen wij u om uw verhaal te verwoorden en te visualiseren. Letter voor letter, stap voor stap, shot voor shot!

Een zinnenprikkelend concept, uniek en uw bedrijf op het lijf geschreven. Uw moving story, in die speciale Baadjou sfeer.

Benieuwd naar al dat extra’s? Informeer naar de mogelijkheden en de voorwaarden via anke@baadjou.com.

Benieuwd naar andere service niveaus?

Ga voor Baadjou Extra!

SGS Mood Movie
Communiceer de kernwaarden van SGS in een inspirerende film! Dat was de opdracht.
Een handschoen die we samen met Arie de Zeeuw van Authentic Communication graag opnemen.

Met deze 'kick-off' film van hun interne 'Living Our Values' leadership workshops beweegt SGS in de juiste mood en state of mind, inspireert en motiveert. Aan de slag dus…
Darling Ingredients Mood Movie
As our world's population continues to grow, so does the need for sustainable solutions to the increased demand for food, feed and fuel. Darling Ingredients plays a critical role in answering these needs, processing the animal by-products generated from globally-expanding, meat-based diets and creating from those raw materials valuable ingredients that benefit households on a daily basis. Darling Ingredients invited us to their headquarters in Irving (TX) and asked us to create a movie that visualizes Darling's promise to the world. What drives their employees in their day to day business? What values do they add to society? Curious? Press play and you'll find out!
Vebego's Moving Story
"Niemand die langs de kant staat. Fantasie?
Niet in onze wereld! Iedereen doet mee in de zorg, op kantoor of in de wijk. Wij zijn Vebego en wij vitaliseren werk & zorg!" Samen met de Raad van Bestuur heeft Baadjou het Family Statement van Vebego weten te vertalen naar deze samensmelting tussen realiteit en fantasie. Een product waar we ontzettend trots op zijn en grenzen van zowel de klant als onszelf wisten te verleggen.

In samenwerking met Hein Mastenbroek van The Editor, Mark Pütz van Cosmic Orchestra en Robert-Jan Karremann van Virtual1.
Compaan
Een steun en toeverlaat, onzichtbaar op de achtergrond, maar met een heldere blik vooruit.
Ik ben jouw COMPAAN...

Onderdeel van Baadjou Extra.

In samenwerking met Burgland Bouw B.V., Archipel Zorggroep, WelterKuil Kinderopvang, DJI Ronin Ready Rig Verhuur en anti-models.
Lust for Life
"Creëer een film over Zuid Limburg die haar unieke sfeer weergeeft". Dat was de opdracht van de VVV Zuid Limburg. Ons antwoord was een film als ode aan de mensen en hun liefde voor het land, de oorsprong, de jeugd en de tong.

Bekijk Lust for Life, een internationaal prijswinnende productie, voor onze exacte vertaling.
Red Meets White,
15 Minuten versie
In opdracht van Synapse BV hebben we deze korte versie van documentaire gemaakt die op het Dutch Mountain Film Festival zijn première heeft beleefd. We volgen een grootscheepse expeditie in de alpen om te kijken hoe zuurstoftekort de bloedstolling beïnvloed.
previous arrow
next arrow
Slider

Heeft u een vraag of bent u op zoek naar meer informatie?

Baadjou • Benzenraderweg 1 • 6411 EC Heerlen
T: +31 45-6454008 • Email: info@baadjou.com

Facebook