Strippenkaart

Een strippenkaart is als een sleutel tot een wereld van creatieve mogelijkheden. vooraf ingekochte uren en diensten voor het verwezenlijken van jouw visuele verhalen en videoprojecten.

Wie ging u o.a. voor?

Hoe werkt het?

Het aanschaffen van een strippenkaart bij Baadjou biedt verschillende voordelen:

1. Kostenbesparing: Met een strippenkaart kunt u vooraf een bundel van videodiensten aanschaffen tegen een gereduceerd tarief. Dit kan mogelijk voordeliger zijn dan het afzonderlijk betalen voor elk project.

2. Flexibiliteit: U kunt de strippenkaart gebruiken voor uiteenlopende videoprojecten. Denk aan opnamen, montages, animatie en meer. Dit geeft de vrijheid om de hoogte van de kaart aan te passen aan uw specifieke behoeften.

3. Prioriteitsservice: Vaak ontvangen strippenkaarthouders prioriteit bij het plannen van videoprojecten. Zo kunt u snel geholpen worden, vooral tijdens drukkere periodes.

4. Langdurige samenwerking: Heeft u regelmatig videodiensten nodig? Dan kan een strippenkaart een lange termijn relatie met Baadjou vergemakkelijken. We raken op elkaar ingespeeld wat leidt tot een goed begrip van uw behoeften en een betere afstemming van diensten.

5. Budgetbeheer: Bij een strippenkaart zijn de kosten vooraf bekend, waardoor er geen onverwachte uitgaven zijn. Is de strippenkaart op? Regelt u net zo gemakkelijk weer een nieuwe.

Oftewel… een strippenkaart bij Baadjou biedt financiële voordelen, flexibiliteit en een priority service, waardoor het handig kan zijn voor zowel sporadische als frequente videoprojecten.

Gemeente Kerkrade

De vlogs van Burgemeester Dassen van gemeente Kerkrade bieden een uniek en persoonlijk kijkje in het leven en het werk van de burgemeester in deze Zuid-Limburgse stad. Zij deelt hierin de verschillende aspecten van haar rol en betrokkenheid bij de gemeenschap. De burgemeester verzorgt zelf de opnamen, waarna wij voor haar aan de slag gaan.

1. Achter de Schermen: De vlogs nemen je mee achter de schermen van het burgemeesterschap.

2. Gemeenschapsbetrokkenheid: Als burgemeester betrokken zijn bij verschillende gemeenschapsactiviteiten en evenementen. Deze momenten kunnen vervolgens worden vastgelegd in een vlog.

3. Beleidskwesties: De vlogs besteden ook aandacht aan belangrijke beleidskwesties en initiatieven. De burgemeester deelt vervolgens haar visie op deze kwesties.

4. Ontmoetingen met Inwoners: U kunt verwachten dat de burgemeester in de vlogs inwoners ontmoet, hen een luisterend oor biedt en hun verhalen deelt.

5. Cultuur en Erfgoed: Omdat Kerkrade een rijke cultuur en erfgoed heeft, zijn vlogs een ideaal middel om de aspecten van de lokale cultuur, tradities en evenementen te belichten.

6. Transparantie: De vlogs kunnen een middel zijn om transparantie en openheid in het bestuur te bevorderen door de gemeenschap een kijkje te geven in de besluitvormingsprocessen.

Geïnteresseerd? Let’s talk!